top of page
JPG-0009_edited.jpg

AZ APARTMANOKRÓL

Az apartmanokat úgy alakítottuk ki, hogy minőségi környezetben, a legnagyobb kényelemben tudjatok nálunk pihenni.

Az ágyak 180 x 200 cm méretű közép-kemény hotelágyak. A jó alváshoz válasszatok kicsi, nagy vagy közepes méretű párnát, és sötétítsetek be a blackout függönyökkel vagy a spalettákkal.

A Cseresznyés Manzárdban az egyik két fős kanapéágy teljes értékű matraccal rendelkezik, és a nappaliban találtunk neki helyet. Ezt vegyétek figyelembe a foglalásnál.

Mindkét apartmanban található jól felszerelt konyha (indukciós főzőlap, hűtő, edények, tányérok, evőeszközök) alap fűszerekkel, kávéval, teával.

TV egyik házban sincs, inkább olvassatok vagy játsszatok! A polcokon találtok könyveket, újságokat, kártyát, dominót vagy színezőt, ha alkotni támad kedvetek. Korlátlan internet természetesen elérhető.

Mindkét házhoz tartozik saját terasz, kerti bútorokkal és napozóágyakkal, a kertben függőágyakat is találtok. Élvezzétek a kilátást! A kicsi vendégeinknek biztosítunk kiságyat, bilit, etetőszéket, játékokat, pelenkázót, fellépőt és egyéb apróságokat. 

Az 5000 nm-es birtokon van közel 60 gyümölcsfa és szőlő, ha valami érik, nyugodtan szedjetek kóstolót.

A reggeli minden nap frissen érkezik kosárban. Helyi termelőktől válogattuk a finomságokat, és persze a kertből a gyümölcsöket, saját termesztésű zöldségeket. Speciális diéta esetén, kérlek, előre jelezzétek az igényeket.

bottom of page